Welkom op de website van de Klimopschool


Beste Ouders en andere belangstellenden

Welkom op de website van de Klimopschool. De Klimopschool is een school voor speciaal onderwijs en voor voortgezet speciaal onderwijs. We zijn de eerste en enige “Geef me de 5”school in Nederland. Werkend vanuit deze visie zijn wij een school voor structuur en duidelijkheid.

We nodigen u van harte uit om via de website en de film over onze school een indruk te krijgen van het onderwijs op de Klimopschool. Maar natuurlijk is niets zo duidelijk als een bezoekje aan onze school. Naast informatie via de site hopen we dat u op onze school een afspraak wilt maken en onze school “live” wilt bezoeken. We ontvangen u graag!

De Klimopschool staat aan de Hoflaan 10 in Hilversum.

Telefonisch zijn wij op kantooruren te bereiken. Het telefoon nummer is 035 – 6211622.

Voor een school bezoek kunt u een afspraak maken met de directeur Miriam Lugtenberg

Kijk naar de film over de Klimopschool:

Voor onderwijs op de Klimopschool dient een leerling in het bezit te zijn van een toelaatbaarheidsverklaring. Voor het speciaal onderwijs dient deze aangevraagd te worden bij Unita.

Voor het voortgezet speciaal onderwijs dient de toelaatbaarheidsverklaring aangevraagd te worden bij Qinas. Dat is het samenwerkingsverband Passend onderwijs voor het voortgezet onderwijs.

Mocht u nog niet in het bezit zijn van een toelaatbaarheidsverklaring, geen probleem u kunt toch alvast bij ons kennis komen maken en we helpen u graag bij het aanvragen van de toelaatbaarheidsverklaring.

De Klimopschool maakt deel uit van de stichting Elan